ACTES

Actes

Les Actes de Reunió de la Junta FAVT

La Junta de la FAVT es reuneix com a mínim un cop al mes, normalment de forma quinzenal i més vegades si és necessari. L’objectiu és fer un seguiment de les diferents tasques que es duen a terme. En aquestes reunions es prenen decisions importants per tal de millorar les situacions socials que esdevenen a la ciutat.

Les Actes del Consell Gestor

El Consell Gestor es celebra trimestralment i està format per representants de la Junta i per un representant de cada entitat veïnal federada.

Les Actes d'Assemblea

La FAVT de forma anual celebra una Assemblea Ordinària i si escau en fa de Extraordinàries, amb totes les AVVs federades, on informa de la feina feta i es prenen decisions sobiranes.

Accés a les Actes

L’accés a les actes de reunió, ja sigui de Junta, Consell Gestor o Assemblea, està destinat a les entitats veïnals federades.

Si compliu aquest requisit, us haureu de registrar en el següent formulari, un cop validat el vostre registre, podreu accedir introduïnt el vostre nom d’usuari i contrasenya al login que trobareu en aquesta mateixa plana, sota del formulari de registre.

En cas que vulgueu una acta que no estigui penjada a la web, la podeu sol·licitar a secretaria, a l’adreça secretaria@favterrassa.org

 

Formulari de Registre

 

Amb el Suport de
Ajuntament de Terrassa
Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa

Horari d’ Oficina:
Dilluns a Divendres

de 10h a 13h i de 16h a 20h

Plaça del Tint, 4    08224 Terrassa

93 789 13 97