Campanyes

Campanyes en que col·labora la FAVT

Terrassa Més Neta

Al març 2016 vam engegar, una campanya que denominem “Volem una Terrassa Neta” amb els objectius de posar en evidència la situació de falta de neteja de la nostra ciutat  i efectuar una crida a la ciutadania, entitats i Ajuntament per buscar compromisos i solucions per revertir la tendència d’increment de la brutícia.

En la primera fase, es demanaven imatges explícites de problemes de brutícia en carrers, places, contenidors de residus i els seus voltants que es recopilaven en el hastag #TerrassaNeta.

En la segona fase es buscava la implicació de les entitats veïnals instant-les a engegar campanyes per informar sobre la recollida de residus i fomentar el civisme i la convivència en temes tan sensibles com evitar l’abandonament de mobles i el respecte a la normativa aplicable als gossos i altres mascotes en els espais públics.

En una tercera fase, s’incidia en la col·laboració amb l’Ajuntament en possibles Pactes per a la neteja o Campanyes de civisme que poguessin desenvolupar-se.

La campanya de recollida i exposició de fotos-denuncia va tenir una bona incidència social i encara que no va haver-hi un resultat visible de millora de la neteja sens dubte va contribuir a que se’n parlés d’això i a que l’Ajuntament comencés a aplicar mesures per a la millora de la gestió de residus i de la neteja pública.

 

Amb el Suport de
Ajuntament de Terrassa
Federació d’Associacions Veïnals de Terrassa

Horari d’ Oficina:
Dilluns a Divendres

de 10h a 13h i de 16h a 20h

Plaça del Tint, 4    08224 Terrassa

secretaria@favterrassa.org

93 789 13 97